Resultaten voor bruidsmode joan

bruidsmode joan
 
Faillissement Bruidsmode Joan Leeuwarden B.V. te Leeuwarden F.17/18/46 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Bruidsmode Joan Leeuwarden B.V. Op 06-06-2018 is Bruidsmode Joan Leeuwarden B.V. te Leeuwarden Friesland door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.17/18/46. De hoofdactiviteit van Bruidsmode Joan Leeuwarden B.V.
Bruidsmode Joan. Trouwjurken en trouwkleding in Leeuwarden, Friesland.
Bruidsmode Joan is sinds 1984 de grootste speciaalzaak van Friesland en Noord-Nederland voor bruid en bruidegom en is dat nog steeds, met alle toonaangevende merken en meer dan zeshonderd bruidsjaponnen in alle maten, stijlen en prijsklassen. We hebben de complete collecties in huis van onder andere topmerken Blue by Enzoani, Sincerity, VeraBride, Modeca, Laybird en Rembo Styling.
Joan Bruidsmode Leeuwarden.
Plus Size collectie. Bruidsmode Joan gaat stoppen. Bruidsmode Joan Leeuwarden B.V. 8911 ES Leeuwarden. T: 058 213 66 33. F: 058 215 16 66. Bruidsmode Joan is op de volgende dagen geopend.: dinsdag tot en met vrijdag. 10.00 17.30 uur.
Bruidsmode Joan Startpagina Facebook.
Vervolgens is de jurk ruim voor de bruiloft helemaal op maat gemaakt, het paste precies en geen last-minut e stress. Ik had een relatief klein budget te besteden en waar andere bruidszake n me toch duurdere jurken probeerden verkopen hadden de dames van Bruidsmode Joan er juist respect voor en zagen ze het als een leuke uitdaging om binnen dat budget iets perfects te vinden.

Contacteer ons